Skip to content

Voor wie?

Schrijfbegeleiding werkt zowel bij publieke als private organisaties. Hun gemene deler is dat ze als kernactiviteit strategische teksten produceren, meestal op basis van (wetenschappelijk) onderzoek. Onze opdrachtgevers schrijven over uiteenlopende onderwerpen: van zorg, ict en onderwijs tot financiële dienstverlening en managementconsulting.

Onze ervaring is dat het piramideprincipe bij uitstek geschikt is voor schrijfteams met enige lef en vernieuwingsdrang. De teams moeten ook kunnen analyseren en reflecteren.

Opdrachtgevers

Als team van schrijfbegeleiders werken we sinds 2016 samen voor het Adviescollege ICT-Toetsing. Willy en Louise werkten eerder samen voor de Onderwijsraad, Louise en Lyanne voor de ADR (via de Oberman Groep).

Louise werkt daarnaast als schrijfbegeleider bij één van de Big 4 in de accountancy en een klein adviesbureau in de zorg. Trainingen geeft ze onder andere bij advies- en onderzoeksbureaus, banken, investeerders en op universiteiten.

Willy werkt vooral voor adviesraden, commissies, onderzoekconsortia, gemeenten en semi-overheidsorganisaties. Ze geeft trainingen in het piramideprincipe aan onder andere rijksambtenaren, gemeenteambtenaren en medewerkers van kennisinstituten en belangenorganisaties.

Lyanne geeft trainingen aan financieel, technisch en organisatieadviesbureaus, en bij de overheid. Haar bureau Lamar communicatie (tot 2021) werkte voor een breed palet aan klanten – profit en non profit.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Back To Top