Skip to content

Over ons

Wij zijn Louise Cornelis, Willy Francissen en Lyanne Lamar. Bij elkaar hebben we meer dan een halve eeuw ervaring met het piramideprincipe, bij een groot aantal zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Samen zijn we al jaren een sterk team dat de lat hoog legt. We werken samen bij grote opdrachten en zorgen zo voor continuïteit in de schrijfbegeleiding. We vullen elkaar bovendien aan en houden elkaar scherp.

Als we het niet over tekst en schrijven hebben, vinden we elkaar in een gedeelde liefde voor het buitenleven, zoals fietsen, reizen en tuinieren.

Meer over ons

Louise Cornelis

Lyanne Lamar

Lyanne is opgeleid door Christine Oberman, de ‘grande dame’ van het piramideprincipe in de jaren ‘80 en ‘90 in Nederland. Christine leerde het piramideprincipe van Barbara Minto zelf, toen ze allebei bij McKinsey werkten.
Lyanne was van 1994 tot eind 2020 eigenaar van een bureau voor redactionele communicatie in Amsterdam. Lamar communicatie maakte content voor (online) magazines, nieuwsbrieven, jaarverslagen en websites. Lyanne studeerde af als linguïst aan de Universiteit van Amsterdam.

Willy Francissen

Willy maakte kennis met het piramideprincipe in de jaren dat zij als zelfstandig tekstschrijver veel werkte in opdracht van Haagse adviesraden. Ze keek de kunst af bij haar collega’s Jeanine Mies en Louise Cornelis en specialiseerde zich er uiteindelijk in. Willy begeleidt de totstandkoming van piramidaal gestructureerde advies- en onderzoekrapportages bij adviesraden, commissies, onderzoekconsortia, gemeenten en semi-overheidsorganisaties. Ze is zelfstandig schrijver en trainer sinds 2000. Willy studeerde af als historicus aan de Universiteit van Amsterdam.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Back To Top